HALAL KWALITEIT SINDS 1974

Info


EMIRDAG produceert en distribueert internationale vleesspecialiteiten van topkwaliteit. Het bedrijf is sinds haar ontstaan in 1974 doorontwikkeld tot een van de marktleiders op de Halal vlees wereldmarkt.

En met haar gerenommeerd merknaam een professionele onderneming heeft reeds een hoog marktaandeel in de Europese etnische retailmarkt
Het assortiment is gericht op de consument die kiest voor halal producten, maar ook voor de liefhebber van de oriƫntaalse keuken. EMIRDAG is trots op haar Turkse origine. Heden ten dage bouwt Emirdag ook aan assortimenten die andere Moslim gemeenschappen aanspreken. Zo zal er open oog zijn voor de Noord Afrikaanse en de Arabische keuken.Halal - Producten


Emirdag producten zijn niet alleen heel erg smakelijk, deze zijn ook 100% halal gegarandeerd. Halal betekent in de Arabische taal "rein" en geeft aan dat wordt geproduceerd volgens de islamitische regels. In deze grondregels is vastgelegd welke dieren door mensen gegeten mogen worden en hoe het vlees moet worden bereid. Halal vlees wordt als gezond en natuurlijk ervaren.
Alle producten worden gemaakt van rund-, lams-, kippen- of kalkoenvlees, welke 100% aan de halal-norm voldoen. Emirdag werkt uitsluitend samen met gecertificeerde halal slachterijen. Daardoor bestaat voor moslims de absolute zekerheid dat alle vleesdelicatessen volgens de islamitische regels worden geproduceerd..